Handelsbetingelser

Bestilling
Hos BY GABAY kan du betale på følgende måder:

Mobilpay
Dankort
VISA
Mastercard
American Express
JCB
AppelPay
Bankoverførsel til: Danske Bank 3574 0010985668

BY GABAY er godkendt af PBS A/S til at håndtere de ovennævnte betalingskort. Vi gør opmærksom på, at vi bruger ‘POP-UP’ vindue ifm. betalingen. Så har du installeret ‘POP-UP’ blokering, så åbnes betalingsmodulet i visse tilfælde ikke automatisk.

Efter endt ordre sender vi, automatisk, en ordrebekræftigelse til dig pr. mail. Print ordrebekræftelsen ud eller gem den, hvis du på et senere tidspunkt skal bruge oplysningerne. BY GABAY opbevarer kun handelskontrakten i en begrænset periode.

 

Betalingssikkerhed
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken BY GABAY eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra BY GABAY. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Levering
BY GABAY sørger for levering med PostNord eller GLS afhængig af hvad du som kunde vælger. Vi leverer varen indenfor 1 uge og oftest i løbet af 1-2 dage. I ferier kan forekomme længere leveringstider, men så vil dette være oplyst på webshoppens forside.

Ved levering til Færøerne, Grønland og udlandet forbeholder BY GABAY sig ret til en højere leveringsomkostning.

 

Reklamationsret
Hos BY GABAY yder vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles BY GABAY indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning. I forbindelse med reklamationssager afholder BY GABAY returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Kontakt os dog altid pr. mail eller telefon før returnering, da det ikke altid er nødvendigt at den defekte vare sendes retur til BY GABAY.

 

Fortrydelsesret
Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Vælger du at fortryde et køb, forudsætter det, at varen ikke er brugt og fortsat er i original emballage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor 5 dage. Omkostninger til returnering afholdes af køber. 

JUL
Køber du smykker som skal gives i gave til jul, har vi selvfølgelig ekstra lang returret :) Alle ordre købt i november og december byttes frem til 15. januar.

 

Persondata 
Ingen persondata der registreres hos BY GABAY, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares forsvarligt, og er kun tilgængelige for medarbejdere hos BY GABAY.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt af PBS.

Ved køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges KUN til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos BY GABAY på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos BY GABAY, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 

 

BY GABAY
Kirkeløkken 1 · 5750 Ringe
CVR: 27261140