Velkommen hos By Gabay

 

Her finder du smykker i et enkelt design med en forkærlighed for geometriske former, grafiske detaljer og med et twist af livets magi.

Alle smykker er eget dansk design, skabt med inspiration fra hverdagens små og store øjeblikke, naturens skønhed, klassisk arkitektur og spirituelle symboler.

 

 

By Gabay startede i 2011 af smykkedesigner Lene Gabay. Virksomheden er beliggende midt i den fynske natur og drives i dag som en familievirksomhed, hvor alle bidrager med deres særlige talenter. Vores ønske er at skabe en hverdag fyldt med frihed, kreativitet og glæde.

 

 

Smykkerne produceres i sterling sølv (925) og sterlingsølv forgyldt med 18kt guld og indimellem tilføjes farvet emalje, halvædelsten eller porcelæn til smykkerne. Det er vigtigt for os at skabe smukke, tidsløse smykker, i god kvalitet.

 

 

Her på hjemmesiden finder du alle vore design. Øreringe, ørestikker, halskæder, armbånd og enkelte fingerringe. Alle med hver deres unikke udtryk.
By Gabays smykker forhandles også i forskellige skønne butikker rundt omkring i Danmark. Du kan finde en oversigt over vore forhandlere her på hjemmesiden.

 

 

Har du spørgsmål, ønsker eller andet vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at kontakte os på info@bygabay.dk - Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores Facebook eller Instagram.

De bedste hilsner
Lene Gabay